Love Camping

Love Camping

Love Camping But Hate The Fuss Maca Ing Sawetara Tip Gampang

Hot

Friday, January 5, 2018

Love Camping But Hate The Fuss? Maca Ing Sawetara Tip Gampang

January 05, 2018 0

Yen sampeyan ora tau nyoba, sampeyan ora bisa mbayangno betapa nyenengake nyenengake. Ora ana sing luwih apik tinimbang bakal tangi ing jejere alam. Yen sampeyan pengin kemah, saiki iki wektu, luwih saka tau, kanggo njaluk.

Temokake papan perlindungan sadurunge sinar matahari nalika sampeyan lagi kemah. Sawise dadi peteng, sampeyan bakal nemokake hard kanggo ngadegake tarub, nemokake kayu lan mangan sajian. Sawetara wong ora bisa weruh kanthi becik ing wayah wengi, lan iki nggawe kamp ing wayah wengi nuli ora mungkin. Nyegah kahanan iki kanthi nemokake papan perlindungan sadurunge rembulan metu.

Aja nganggep sampeyan bisa nemokake kayu ing utawa cedhak situs camp. Iku apik kanggo njupuk kayu dhewe karo sampeyan lan nyimpen ing ngendi garing.

A bandanna utawa sapu tangan bisa migunani kanggo njupuk trip. Iki bisa digunakake kanggo sawetara bab, kaya ngaso tangan utawa nyekel pot panas. Ana akeh kegunaan liyane kanggo item kasebut, supaya nyoba paling apik kanggo ngelingi nggawa bandana utawa panyedhiya gedhe karo sampeyan.

Ora mung jeruk cemilan gedhe kanggo kemah, nanging uga dadi repellant nyamuk alami. Tansah peels nalika sampeyan wis rampung mangan. Bubuk kulit ing awak lan nyamuk bakal tetep adoh.

Priksa maneh yen sampeyan duwe kabeh peralatan penting sadurunge trip kemah. Iku ora apik yen sampeyan kelalen apa sampeyan pancene kudu kaya tas turu utawa kemah. Deleng maneh kabeh perlengkapane kanggo mesthekake yen wis dianggep lan ing kondisi sing digunakake. Apa iki sadurunge sampeyan ninggalake.

Apa sampeyan arep nggawa asu sampeyan, ngempet tali sing panjang lan nyiyapake wong supaya tetep nonton ing pet. Akeh wong wedi karo pets - utamane asu gedhe. Iku penting kanggo mikir wong liya yen sampeyan metu ana kemah. Uga, pet sampeyan bisa ngrusak barang kagungane wong liya.

Nalika konsep camping nyebabake adoh saka kabeh, sampeyan isih perlu disiapake karo sawetara item dhasar. Ora mung kudu nggawa tas turu, selimut sawetara uga apik. Iki bisa mbantu sampeyan tetep anget yen udan ing wayah wengi utawa bisa digunakake kanggo padding ekstra.

Apa sampeyan dadi wong anyar? Sadurunge njupuk ing trip kapisan, praktek nyetel tarub. Praktik iki bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo mesthekake yen sampeyan duwe kabeh sing perlu diwenehi kanthi cepet lan gampang. Iki bakal mbantu sampeyan mlaku cepet ing tarub sadurunge peteng tiba ing kemah.

Penting banget sampeyan nggawa item sing tepat ing perjalanan kemah. Malah mung sawetara item ilang bisa nguripake trip sampeyan menyang bilai. Tulis dhaptar kabeh item sing sampeyan perlu lan priksa manawa sampeyan nyabrangake dhaptar kasebut nalika sampeyan nganggo dhuwit. Barang sing apik kanggo nggawa kalebu tas turu, banyu, pangan, perlengkapan kesehatan lan barang-barang sing bisa mbantu sampeyan miwiti geni.

Rencanakan dhisik kanggo nyegah baterei senter ing perjalanan sabanjure. Sampeyan ora pengin ngilangi baterei senter lan ora bisa ndeleng. Yen sampeyan sijine baterei ing senter sampeyan mundur, sampeyan bisa nyegah iki. Kanthi cara iki, yen tombol wis diuripake, senter bakal ora cahya lan baterei tetep lengkap.

Kasebutake kanthi gamblang apa jenis busana sing bakal dipakai sajrone camping trip. Sampeyan kudu duwe sandhangan sing resik sing bakal mbatalake kabeh perjalanan. Uga, priksa cuaca supaya sampeyan bisa nganggo sabanjure. Sepatu sepatu utawa sepatu hiking ana ing sangisore alas kaki sing penting.

Ngirim foto saka bocah sing bakal campur karo sampeyan. Yen anak-anak ilang nalika perjalanan, gambar wong bisa dadi mbiyantu banget. Nalika nyedhiyakake adoh saka omah, eling kanggo nggawa ing kasus darurat.

Tansah ngalihake kit kapisan pertolongan, uga kit kaslametan. Iki bisa migunani kanggo kahanan apa wae lan bisa ngluwihi perjalanan sampeyan. Kuku sampeyan uga bisa nyegah kahanan dadi tambah akeh lan dadi luwih gampang kanggo entuk individu sing perlu safety.

Ati-ati lan wicaksana nalika sampeyan lagi ngempalaken. Nggawe daftar priksa kanggo perjalanan lan mriksa saben item sing wis dikemas. Iki minangka kunci yen sampeyan ngunjungi papan sing adoh tinimbang ora bisa menehi bantuan tinju utawa pasokan kritis liyane.

Priksa manawa sampeyan ora tau pindhah camping tanpa tape duct. Sanajan teknologi kain tenda wis tuwa, tancep isih dadi kamungkinan. Duwe sawetara duct tape kanggo ndandani tenda sampeyan bisa dadi beda antarane turu udan ing wayah sore utawa turu ing wayah wengi.

Keracunan pangan minangka penyakit umum nalika berkemah. Pangan sing disimpen kanthi bener bisa dadi ala lan nyebabake keracunan pangan. Pack pirang-pirang kemasan kanggo nyimpen panganan sing bisa diobati lan aja lali narik plug supaya luwih cepet supaya produk pangan ora direndhem.

Tansah safety ing ngarep pikiran sampeyan. Sing tegese kanggo ngindhari alam liar gedhe, lan uga sawetara makhluk cilik. Aja kakehan mikir yen kéwan cilik bisa dadi aman. Malah kewan cilik bisa mateni, luwih-luwih yen lagi ngalami penyakit. Temtuné, yen sampeyan ndeleng bruwang, aja mangan.

Nglumpukake wedhi pengatus kanggo lelungan sabanjure. Minangka bodho minangka bisa uga muni, iku cara sing apik kanggo miwiti nyala unggun. Lampu iki gampang lan gratis! Kabeh sing perlu kanggo miwiti geni yaiku serat lan geni.

Njupuk akèh banyu, pangan lan ombenan bebarengan karo perlengkapan kemah. Yen sampeyan bakal berkemah ing wilayah sing duwe urip, nyimpen panganan sing adoh saka turu. Ngobong sampah lan sisa-sisane pangan supaya entuk ora ditarik mambu.

Kanthi informasi sing bener, sampeyan bisa kanthi gampang nggoleki perjalanan kemah gedhe. Aplikasi kabeh sing wis diwaca, lan sampeyan bisa camp kaya pro. Sampeyan bakal duwe wektu gedhe, apa sampeyan cedhak utawa adoh.
Read More